Teater Fluks tager dig med på vandring i Vestkystens bunkere i forestillingen Betonkadaver
Få Kulturspind Aarhus
eller Kulturspind København
med posten


kulturspind-forside kulturspind-forside Få magasinet
Kulturspind Aarhus eller
Kulturspind København tilsendt for kun 49,95 kr.
pr. nummer.
kulturspind-logo

Kulturspind

Teater Fluks tager dig med på vandring ved Vestkystens bunkere

Kort og godt Skrevet af: Fine Spind 07 Jun 2019

Teater Fluks tager dig med på vandring ved Vestkystens bunkere

Betonkadaver spiller i Thyborøn fra den 5. - 12. juni. Der arrangeres bus fra Århus til Thyborøn tur/retur den 8. juni. På turen vil digter Mads Mygind læse op af egne digte

Langs hele vestkysten ligger de forladte bunkere som et monument over en ikke så fjern fortid. Teater Fluks rykker fra d. 5. - 12. juni til Thyborønfæstningen med forestillingen Betonkadaver. Thyborøn gav i sin tid tyskerne en god udsigt ud over havet, og de byggede intet mindre end 106 bunkere til radaranlæg, depot og sovebarakker. Nu har Teater Fluks sat sig for at genopdage bunkerne og Vestkysten.

Betonkadaver er en vandreforestilling, hvor man kommer til at vandre rundt i bunkerlandskaberne, mens der bliver talt til alle sanser. Man får trådløse høretelefoner på og bliver guidet ind i de forvitrede betonmonumenter. Man kommer til at høre elektronisk musik af Merlyn Silva,og digteren Mads Myginds digte livetransmiteres, mens han læser dem op. Performere skaber billeder og fortællinger med krop, stemme og rum i landskabet, som man går rundt i.
På den måde kommer man alene og dog i fællesskab til at forholde sig til sig selv som det lille menneske i den store verden.

Teater Fluks har lavet forestillingen særligt til området i Thyborøn og tidligere har de ladet publikum kommet tæt på så forskellige emner som prostitution, demens og flygtninge i deres forestillinger.

De lover, at Betonkadaver bliver en teateroplevelse ud over det sædvanlige, og de har sat sig for at udfordre teaterets muligheder i det fascinerende landskab ved Vestkysten.

Betonkadaver spiller i Thyborøn fra den 5. - 12. juni og man skal huske tøj efter vejret. Forestillingen er arrangeret af foreningen Skjulte Steder og Teater Fluks - og er en del af kultur-festivalen Genopdag.

I samarbejde med Foreningen Skjulte Steder arrangeres en bustur fra Århus til forestillingen i Thyborøn tur/retur den 8. juni. På turen vil digter Mads Mygind læse op af egne digte, og undervejs bliver det muligt at strække benene og opleve den lokale kultur og natur.

Se mere på www.teaterfluks.dk

Del på facebook
Facebook
Kulturmagasinet Fine Spind
Magasin og kalender om kultur
Alle artikler på Fine Spind
- copyright ©, 2014-2016.

Kulturmagasinet Fine Spind laves på
Kulturproduktionscentret Godsbanen i Aarhus

Kontakt os
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturproduktionscentret
Godsbanen, Projektdækket
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
Email: info@finespind.dk
SE-nr.: 35797602

Følg også Kulturmagasinet Fine Spind her: