Øst for Paradis på Dokk1 | Creative Control I Chevalier

Gratis Paradisfilm på Dokk1

Nyhed Skrevet af: Katrine Ahlstrøm Hellfritzsch 2017-02-11

Gratis Paradisfilm på Dokk1

Øst for Paradis rykker i foråret sine egne forpremierefilm ud af biografsalsmørket og ind på Dokk1.

Gratis Paradisfilm på Dokk1</br>Filmen Creative Control kan ses til forpremiere d. 20. februar på Dokk1.</br>Foto: PR-foto / Øst for Paradis
Foto: PR-foto / Øst for Paradis
Se store billeder her →
Filmen Creative Control kan ses til forpremiere d. 20. februar på Dokk1.

Øst for Paradis starter nyt samarbejde om filmvisninger med Dokk1, og i foråret inviterer de på forpremierer på film, som biografen selv importerer. Filmene vises et par uger før de har premiere i landets biografer og ledsages af oplæg og minievents. Arrangementerne er gratis og kræver ikke tilmelding. 

Første forpremiere er d. 20. februar, når sciencefiction-thrilleren Creative Control vises på Rampen på Dokk1. Filmen byder på high-tech gåder og avartarer, og efter filmvisningen kan man selv gå på opdagelse i hullerne mellem fiktion og virkelighed med et par VR-briller. 

Kom ud af biografmørket

Øst for Paradis arbejder med anderledes film og vil derfor også gerne udforske de anderledes filmoplevelser. De film, biografen selv importerer til Danmark, skal med det nye samarbejde med Dokk1 rykke filmen ud af biografsalens mørke, og suppleres med små ekstra oplevelser og oplæg. 

“Vi vil rigtig gerne give de film, vi selv importerer til Danmark, mulighed for at nå et publikum, der er interesseret i netop de film, der byder på noget helt særligt. Dokk1 har fat i et kulturelt nysgerrigt og kvalitetsbevidst publikum, og derfor mener vi vores samarbejde om et forår med forpremiere-events er et rigtig godt match,” fortæller Line Daugbjerg Christensen fra Øst for Paradis. 

Del på facebook
Facebook
Kulturmagasinet Fine Spind
Magasin og kalender om kultur
Alle artikler på Fine Spind
- copyright ©, 2014-2016.

Kulturmagasinet Fine Spind laves på
Kulturproduktionscentret Godsbanen i Aarhus

Kontakt os
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturproduktionscentret
Godsbanen, Projektdækket
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
Email: info@finespind.dk
SE-nr.: 35797602

Følg også Kulturmagasinet Fine Spind her: