CPH PIX og Blockbuster viser festivalfilm i biograferne

Filmfestivalen CPH PIX sender film på danmarksturné

Nyhed Skrevet af: Alen Causevic 2017-09-25

Filmfestivalen CPH PIX sender film på danmarksturné

CPH PIX sender nu tre film fra festivalen rundt til 21 biografer i hele landet

Filmfestivalen CPH PIX sender film på danmarksturné</br>Robert Pattinson er aktuel i filmen Foto: PR-foto/CPH PIX" title ="" border="0">
Foto: PR-foto/CPH PIX
Se store billeder her →
Robert Pattinson er aktuel i filmen "Good Time", der vises under CPH PIX.

Danmarks største spillefilmsfestival CPH PIX lancerer i samarbejde med udlejningstjenesten Blockbuster en særvisning af tre udvalgte film fra årets program. Det er en amerikansk thriller, et finsk kunstnerportræt og en animeret japansk version af en gammel svensk kending. Filmene bliver vist i 21 biografer over det meste af landet.

Bankrøveren Connie og hans fængslede bror

I thrilleren Good Time af brødrene Benny og Josh Safdie, følger man bankrøveren Connies febrilske kamp for at få sin bror løsladt fra Rikers Island – det værste fængsel i New York – efter et mislykket kup. Connie har kun én nat til at nå det, da broren er ved at blive banket ihjel. I øvrigt spilles rollen som Connie af en hæsblæsende Robert Pattinson.

Historien om en homoseksuel finsk tegner

Tom of Finland er fortællingen om krigsveteranen og reklamearbejderen Touko Laaksonen, som efter slutningen af Anden Verdenskrig, får afløb for sine seksuelle frustrationer igennem tegnekunsten. Han tegner smukke billeder af muskuløse mænd i lædertøj, og i takt med, at homoseksualiteten offentligøres mere og mere, får han et stort publikum over hele verden.

Ronja Røverdatter i japanske klæder

Gorô Miyazaki – søn af Hayao Miyazaki (skaberen af klassikeren Chihiro og heksene) – har animeret og instrueret en flot og ny version af den kendte fortælling om Ronja Røverdatter. Gorô Miyazaki forholder sig ret tro til den oprindelige udgave, og røverdatterens eventyr foldes ud i fire samlede afsnit, som tilsammen illustrerer de mange eventyr, hun kommer ud på.
Foto: PR-foto/CPH PIX
Se store billeder her →
Gorô Miyazaki har animeret og instrueret en flot og ny version af den kendte fortælling om Ronja Røverdatter.
Foto: PR-foto/CPH PIX
Se store billeder her →
"Tom of Finland" er instrueret af finske Dome Karukoski.

Fakta

CPH PIX er Danmarks største spillefilmfestival med et skarpt blik for kvalitet, relevans og spirende talent. En gang årligt inviterer festivalen både voksne, unge og børn indenfor i biografsalene

til 14 dage med mere end 150 af de nyeste film fra hele verden på skemaet.

Filmene vises i disse biografer: Huset i Esbjerg - Park Teatret i Frederikssund - Kosmorama i Frederiksværk - Reprise Teatret i Holte - Humle Bio i Humlebæk - Nicolai Biograf & Café i Kolding - Næstved Bio - Café Biografen i Odense - Victoria Teatret i Sorø - Cassiopeia i Svaneke - Værløse Bio 1 & 2 - Biffen Nordkraft i Aalborg - Øst for Paradis i Aarhus - Viften i Rødovre - Klovborg Kino - Baltoppen Bio i Ballerup - Valby Kino - Ringe Bio.

Derudover bliver Good Time vist i Nordisk Film Biograf Palads, Tom of Finland i Empire Bio og Ronja Røverdatter i CinemaxX i København.

Good Time vises den 2. oktober. – Tom of Finland vises den 3. oktober – Ronja Røverdatter vises d. 7. oktober.
Del på facebook
Facebook
/ Kunst og Udstillinger
Kulturmagasinet Fine Spind
Magasin og kalender om kultur
Alle artikler på Fine Spind
- copyright ©, 2014-2016.

Kulturmagasinet Fine Spind laves på
Kulturproduktionscentret Godsbanen i Aarhus

Kontakt os
Kulturmagasinet Fine Spind
Kulturproduktionscentret
Godsbanen, Projektdækket
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
Email: info@finespind.dk
SE-nr.: 35797602

Følg også Kulturmagasinet Fine Spind her: