Nu kan du få det nye nummer af Magasinet Godsbanen
NyhedSkrevet af: Sixten Therkildsen17. aug 2018

Nu kan du få det nye nummer af Magasinet Godsbanen

Revolution, demens, queer og meget mere. Godsbanen bugner af kulturtilbud de næste måneder. Så kom ned på Godsbanen og snup det nye magasin - og læs om noget af det, som sker. Magasinet er lavet af Kulturmagasinet Fine Spind.
Nu kan du få det nye nummer af Magasinet Godsbanen</br></br>Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
Foto: Kulturmagasinet Fine Spind
På forsiden af magasinet har vi denne gang komponist Line Tjørnhøj og billedkunstner Signe Klejs. De har kastet sig ud i intet mindre end et gesamtkunstwerk med titlen enTmenschT, hvor de undersøger grænsen mellem mennesket og det umenneskelige. I magasinet fortæller de om deres kunstneriske arbejde, og om hvordan de lige nu arbejder sammen på Godsbanen.

I august rykker Aarhus Teater for en periode ned på Godsbanen. De viser forestillingen Revolution på Åbne Scene. I Magasinet Godsbanen kan du møde dramatiker Christian Lollike, som har iscenesat og kulturteoretiker Mikkel Bolt, som har skrevet tekst til forestillingen. De taler både om forestillingen og om, hvorfor de mener, at verden har brug for en revolution.

Til oktober spiller Niels Skousen på Radar. Vi mødte ham, mens han var i gang med at færdiggøre nye sange i sit sommerhus på Møn.

Radar danner også ramme for Lyd+Litteratur festivalen til oktober. Festivalen har i 16 år præsenteret eksperimenterende samarbejder på tværs af musik og litteratur. I år har festivalen kun inviteret kvinder til at komme og optræde. Hvorfor, fortæller festivalens arrangører om her i magasinet. ( Arrangeres af Radar og 365TEKSTER )

Aarhus Billedkunstcenter får i løbet af efteråret den amerikanske kunstner Kelly Lloyd i et residency-ophold. I sine værker beskæftiger hun sig blandt andet med billedkunstneres arbejdsvilkår, og hun kommer til Aarhus for at undersøge, hvordan kunstmiljøet har det her.

Kom også med indenfor i værkstedet hos glaskunstner Ida Wieth og mød forlaget Silkefyret, som udgiver helt særlige bøger. Læs desuden om Salgsvognen, hvor du kan finde unikke designprodukter og kunstværker.

Teater Fluks er en teatergruppe, som ofte sætter deres forestillinger op langt væk fra de skrå brædder. De arbejder til daglig på Godsbanens projektdæk. Lige nu er de i gang med at sætte deres forestilling CTRL+ALT+DEMENS op i Domkirken og på Kvindemuseet. De giver publikum et anderledes blik på demens gennem deres forestilling.

På Godsbanen er der også rig mulighed for at opleve anderledes teater og performance under The GENDERHouse Festival, som kunstnerisk leder Andreas Constantinou kalder en queer-festival, hvor ALLE kan være med. Og vi kan kun stemme i, når han siger:

“Kom op og stå, stop med at se fjernsyn, kom til teatret, gå til galleriet og OPLEV!”

( Læs også kort om Headroom, Aarhus Billedkunstcenter, Svalholm Dans, Nordic Hands, Nimatron Gaming Museum, Dette er Vand / Teater Katapult, Galleri Art Expo )
Facebook
Del på facebook

Sixten Therkildsen

Chefredaktør, skribent og udvikler
Sixten er sammen med Marie Nyeng initiativtager til Fine Spind Kultur, hvor han også er redaktør og webudvikler. Sixten er uddannet billedkunstner fra Det Jyske Kunstakademi. Sixten arbejder også i sin egen praksis som billedkunstner med videoinstallation og foto mm.
Se Sixtens artikler her →
Fik du læst
Find vores trykte magasin Kulturspind i byen i Aarhus og København
Sponsoreret indhold
Kulturspind magasin
Nyheder
Læs også
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk
Kulturmagasinet Fine Spind
Skovgaardsgade 3
8000 Aarhus C
Tlf: 25826669
SE-nr.: 35797602

Pressemeddelelser og andet sendes til:
info@finespind.dk

Kontakt om annoncering:
annoncer@finespind.dk

Alle artikler - copyright © Fine Spind
Alle artikler - copyright © Fine Spind